Skip to main content

Wil je ook in BEP?

Natuurlijk, wij zijn ervan overtuigd dat iedere vrouw een plek in BEP verdient. Helaas hebben we een beperkt aantal pagina's die we kunnen vullen....en die zijn zo vol! Gelukkig zijn er genoeg manier om in BEP onder de aandacht te komen.

Je kunt altijd contact opnemen met ons voor vragen, verzoekjes of een samenwerking. BEP magazine nodigt zelf de vrouwen uit die ze wensen voor een interview in BEP, daarnaast zijn er opties om iemand (of jezelf) aan te melden.

Mogelijkheden

Ben je geboren, wonend of werkend in Nijmegen? Heb je een speciale band met deze stad? Betitel je jezelf als een echte Nimweegse? Dan kun je in BEP magazine komen te staan! Wat denk je van een pagina of een spread over jouw verhaal en passie? Of wil je een collega of vriendin in het zonnetje zetten, omdat ze zo bijzonder is? Bekijk op deze pagina de mogelijkheden en de tarieven.

"Iedere vrouw heeft haar eigen verhaal, BEP laat ze je zien"

Laat je zien!

Samen met ons bepaal je wat je verhaal is die BEP vertelt. BEP is geen reclame-, of businessblad. Wij vertellen over de vrouwen van Nijmegen en daarbij natuurlijk over je eigen bedrijf, project of passie. Wel op een manier die bij BEP past.


Artwork: Hedy Tjin