Laat je zien!

Door je verhaal te vertellen leer je meer over elkaar. Wil je ook meer bewonderen en minder oordelen? Bep dan met ons mee!

Trots zijn op jezelf en op de vrouwen om je heen? BEP met ons mee! In ons geval beppen we over de vrouwen uit Nijmegen. Samen creëren we de meest trotse stad van Nederland. Door meer te leren over elkaar vergroot je het wederzijdse begrip en respect.

Laat je zien!


Wil je ook in BEP?

Natuurlijk, wij zijn ervan overtuigd dat iedere vrouw een plek in BEP verdient. Helaas zijn we snel vol! Gelukkig zijn er opties om in BEP te verschijnen.

Onze footprint

BEP is zich bewust van de footprint die we achterlaten door dit magazine de wereld in te slingeren. We staan voor een duurzame productie van het magazine. 

Al ambassadeur?

Fan van de Nijmeegse vrouwen? Ook liever bewonderen en minder oordelen? Wil je als bedrijf laten zien dat je achter BEP staat: word dan ambassadeur!

In de media

Tussen september en november 2021 kreeg BEP magazine veel aandacht van de media in en om Nijmegen. Fantastisch om te zien dat er zoveel interesse was!

Bewonder elkaar!

Een magazine vol Nijmeegse vrouwen, met verhalen over mooie initiatieven, dromen en carrières, maar ook over rauwe avonturen en rake levenslessen. 

Release BEP #2

Nog steeds denken we vaak terug aan onze release party die plaatsvond op 19 november 2022 in Café MAXIM. Al die lieve en enthousiaste reacties! <3

Ons laatste nieuws


De vrouwen uit BEP

Vind je ook dat wij vrouwen wat aardiger mogen zijn tegen elkaar? Door de verhalen van de vrouwen uit je stad te lezen, ontstaat er meer onderling respect en een trots gevoel. Bewonder meer, oordeel minder!

BEP magazine
Het magazine over de
vrouwen uit Nijmegen

Volg ons

© 2023 BEP Magazine // Algemene Voorwaarden
door StudioBont & Keizer Karel Webdesign