Skip to main content

FAQ

Hieronder kun je de meest voorkomende vragen over BEP magazine vinden. De kans is groot dat hiermee je antwoord al gevonden is. Zit je vraag er niet bij? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestellen

Hoe kan ik de BEP bestellen?

Je kunt de BEP hier bestellen. BEP#3 kun nog bestellen en BEP#4 kun je pre-orderen, ze komt op 27 november '24 uit.  De dag erna is ze te koop bij onze verkooppunten.

Waarom werken we met pre-orders?

Een van onze kernwaarden is 'bewust ondernemen' en met pre-orders bestellen we nooit te veel magazines bij de drukker. We drukken niet meer dan nodig is om verspilling en afval tegen te gaan. Daarnaast steun je met een pre-order ook ons initiatief. Je vertrouwt ons met een bestelling vooraf.

Wat kost de BEP?

De BEP kost 12,95 euro excl. bezorgkosten.

Algemene voorwaarden?

Lees ze hier.

Verzenden

Wanneer komt de BEP uit?

De releasedatum van BEP#4 is op 27 november 2024.

Wanneer kan ik de BEP verwachten?

BEP komt op 27 november uit. Vanaf 28 november 2024 worden ze verstuurd. Binnen 3 werkdagen ligt ze in je brievenbus.

Wat is de verzendtijd van BEP?

Je pre-order heb je in de week na 27 november 2024 in huis. Als je na 27 november besteld is het op=op, omdat we uit een kleine extra voorraad moeten leveren. Doorgaans heb je BEP binnen drie dagen in huis. Als je ze ophaald bij ons ligt hij vaak dezelfde dag nog klaar.

Hoe wordt BEP verzonden?

Met duurzaam en klimaatneutraal in ons achterhoofd gaan we de BEP zoveel mogelijk met de fiets rondbrengen. De bestellingen (ver) buiten Nijmegen zullen we versturen met de reguliere post.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland zijn 4,25 euro. Je kunt ook kiezen voor ophalen: Sint Annastraat 2 te Nijmegen (gratis). Je kunt bij Hestia in het halletje je exemplaar pakken.

Verzenden naar het buitenland?

Neem even contact met ons op.

Visie

Waar staat BEP voor?

BEP laat zien dat je als vrouw trots mag zijn op wat je doet, maar ook dat je trots mag zijn op de andere vrouwen in je omgeving. In dit geval de vrouwen uit Nijmegen. Onze stad is toe aan een magazine waar vrouwen hun verhalen mogen vertellen! Bep gaat over de kracht van de vrouw die ze toont als ze het over haar passie heeft, over de missie in haar leven of over de gebeurtenissen waaruit mooie levenslessen zijn voortgekomen. Het overdragen van deze kennis en ervaringen zorgt voor meer respect en een trots gevoel. Iedereen verdient een trots gevoel. 

Waarom de naam BEP?

'Beppen', oftewel gezellig kletsen, is een van oorsprong Amsterdamse uitdrukking. Beppen is iets wat vooral met vrouwen geassocieerd wordt en zorgt voor een vertrouwd gevoel. Gezellig bijpraten met elkaar is iets wat iedereen wel herkent. Juist omdat beppen vaak geassocieerd wordt met onbelangrijke vrouwenpraat, vonden we het juist komisch om juist voor deze stereotypering te kiezen. In BEP kan het overal over gaan, van lichte tot zware onderwerpen.

Daarnaast zal natuurlijk na het lezen van de BEP behoorlijk wat bij-te-beppen zijn. Bep is ook een vrouwennaam die vooral een aantal jaren geleden gegeven werd. Wij vonden het lekker kort, Nijmeegs en krachtig klinken.

Een veelzijdige naam met een knipoog dus ;)

Denken jullie aan duurzaam ondernemen?

Jazeker! Lees onze Groene pagina.

Inhoud

Wat kan ik allemaal in de BEP verwachten?

Het is een magazine vol Nijmeegse vrouwen, elk met een ander verhaal. Verhalen over mooie initiatieven, dromen en carrières, maar ook over rauwe avonturen en rake levenslessen. Trots zijn mag!

Mijn BEP is niet bezorgd

Dat is vervelend! Neem contact met ons op. We reageren binnen 3 werkdagen.

Mijn BEP is beschadigd aangekomen

Nee, geen kapotte BEP! Neem contact met ons op.

Ik voel me ergens niet fijn over

Dat is niet leuk en niet onze bedoeling. We staan open voor een gesprek. Neem contact met ons op.

Adverteren

Kan ik ook adverteren in de BEP?

Draag je net als BEP de Nijmeegse vrouw een warm hart toe en ga je voor het trotse gevoel? Je kunt verschijnen in een advertorial met je verhaal of kiezen voor een advertentie. Daarnaast hebben we nog kleinere rubriek vermeldingen. We hebben diverse opties om een vrouw speciale aandacht te geven. Lees hier meer.

Wil je ons mooie initiatief steunen? Word dan ambassadeur en verschijn met je logo op onze speciale #supportyourlocalwomen pagina!  Je krijgt dan een stapel magazines die ideaal zijn voor een decembercadeau voor personeel of relaties.

Wie?

Het idee van BEP is bedacht in de zomer van 2020 door Marie Cecile Oosterhout en Tessa Benders. Wij zijn de eigenaars van grafisch ontwerpstudio StudioBont uit Nijmegen. Tijdens die zomer zochten we naar onderlinge positiviteit en lokale verbintenis. Ook wij zagen de actuele onderwerpen gendergelijkheid en de empowerment van vrouwen vaak voorbij komen en merkten dat als in heel Nederland eveneens in Nijmegen werk aan de winkel is. Kennis over elkaar vergroot het begrip en respect naar elkaar toe. Een kleine lokale stap past goed, iets wat gekocht en verspreid wordt door de inwoners zelf. Vrouwen die elkaar gaan aanspreken en aanmelden. BEP laat je de wereld zien van de vrouwen uit Nijmegen. Zo ontstond het idee van een eigen uitgave in de vorm van een magazine. Na de ingeving voor een lokaal magaizine over vrouwen, gingen we zoeken naar een passend plan en ideaal tijdstip. Toen waren we niet meer te stoppen.

Als grafisch ontwerpers en ondernemers hebben we al heel wat magazines en boeken vormgegeven. Maar een magazine ‘from scratch’ opzetten is wel een ander level. We zijn dit avontuur aan gegaan, omdat we er vertrouwen in hebben.

We doen het uiteraard niet alleen: we hebben een groot en professioneel team van lokale tekstschrijvers en fotografen verzameld. Zij werken met ons mee om de BEP tot een knallend succes te maken. Ook ontvangen we hulp van een ervaren bladenmaker en andere enthousiaste (vakkundige) mensen om ons heen.